Buzzador

torsdag 14 mars 2013

Möller Omega-3 fiskar

Buzzadorkampanjen för Möller Omega-3 Pikkukalat har nu kommit halvvägs.Hos oss är fiskarna  dock nästan redan slut. Vi har nämligen ätit av fiskarna vuxna som barn. Tjejerna älska dem, de frågar flera gången per dag om de kan få "fisk" och kan inte fatta varför man bara får två/dag.

Att  tjejerna tycker om dem är ju ett plus. Här behövs igen övertalning för få i dem vitaminerna. Fast i bland kan de bli lite mycket tjat om att de vill ha fiskar. Verkar ibaland som om de tror att det är något slags godis, fast man får äta det varje dag. (annars är det godis dag 1dag/ vecka)
Och fiskarna smakar ju faktiskt lite som fruktgodis men jag tycker nog fortfarande att de smakar lite konstgjort.  Om vi sen blivit friskare eller piggare av dem det är svårt att svara på.




Fast vi har i allafall hållit oss friska nu i en månad, peppar peppar... Vilket är annat än vi gjorde de första 1,5 månaderna av 2013 då vi hostade i kapp alla fyra. Så kanske det är omega-3t som gjort det eller så är det solen strålar som hjälpt oss på traven. Och helt ärligt spelar det ju ingen roll, huvudsaken att vi fått vara friska.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar