Buzzador

torsdag 18 april 2013

Boktips

Inferno 
Hej på er
Här hos oss är mulet och trist  i dag. Sitter och fantiserar om soliga dagar på terassen
Och vad behövs då för en perfekt dag, jo sol, värme och en bra bok.
För er som gillar deckare kan jag tipsa om en ny bok av Dan Brown, Inferno.
Den är så färsk att den ännu inte ens finns ute i handeln. 
Denna titel utkommer 14.5.2013, men du kan redan nu förhandsbeställa boken.
De gjorde jag!

Så nu är de bara att vänta.

I Inferno ger sig Symbolikexperten Robert Langdon ut på nya halsbrytande äventyr - den här gången befinner han sig i Dantes Italien.

"Dan Brown är i sitt absoluta esse när han tar oss med djupt ner i en magisk värld full av koder, symbolik och mysterier. Missa inte årets stora läsäventyr!"
AdlibrisDa Vinci-koden är en av världens bäst säljande böcker någonsin. Bli först med att läsa boken alla har väntat på!

Sen senare i sommar kommer det också ut en ny Vivca Sten.

I farans riktning 
 Denna titel utkommer 20.5.2013

 Andlöst spännande vinterdrama på ett iskallt, ödsligt Sandhamn

Det är vinter på Sandhamn och snöstormen viner. På julafton tar en rädd och jagad kvinna den sista båten till ön. På annandagen hittas ett lik på stranden utanför Seglarhotellet och kriminalinspektör Thomas Andreasson får avbryta sin julledighet.

Snart står Thomas inför ett fall med en hotad känd krigskorrespondent, främlingsfientliga strömningar och en ovanligt utstuderad mördare. Medan han söker efter den gemensamma nämnaren inträffar ytterligare dödsfall. 

Samtidigt brottas barndomsvännen Nora Linde med sina egna problem när hennes yrkesmässiga heder sätts på spel. Nora tvingas fatta ett beslut som för alltid kommer att förändra hennes liv.

I farans riktning är den sjätte kriminalromanen om Thomas Andreasson och Nora Linde. Det är en spännande historia om svikna förhoppningar, förträngda minnen och gömd skam.


Har ni några boktips ni vill dela med er?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar