Buzzador

fredag 2 september 2011

September




Hej på er
Så var då hösten här utan återvändo.
Allt utom morötterna, några enstaka tomater och zucchinin börjar vara skördat, och satt i vinter förvaring.
Sommarblommorna borde byts ut mot höstblommor och ute möblerna borde snart tvättas och städas bort för den här sommaren. Tänk vad fort den flög förbi den här sommaren.Vart tog den vägen?

Men en fin sommar har de varit: Kan ni tänka er att den började redan på påsken och med några få undantag så bjöd den på så gott som sommar och sol varje dag. För att sedan PANG ta slut den 1 augusti.
Fast några gästspel bjöds det ju på här i augusti. Villaavslutningen var i allafall för vår del alldeles ljuvlig, 20 grader ännu vid midnatt.

Fast det känns lite vemodigt är det på samma gång rätt skönt. Man kan med gott samvete krypa ner under filten i soffan om kvällen. Ullsockor och stövlar, hör också hösten till. Och flickorna hoppas förtjust omkring i vattenpölarna.

Och det är härligt att gå och sova, det är svalt och skönt och mörkt.(Ännu tycker jag det i allafall) De ljusa sommarnätterna då man låg och vände och vred sin i de klibbigt lakanen känns reda milslångt borta. Och skulle man få nog av mörkret kan man tända en massa ljus.


1 kommentar:

  1. Jag tycker så mycket om hösten med alla färger och dofter. Och myset.

    SvaraRadera