Lördagens tjejkväll var super lyckad, vi skrattade, pratade och dansade.
Maten var Superb, Showen var jätte bra och Geir fanns i publiken och hoppade in och bjöd på ett bonus nummer. Mera sådant.
I går hade vi lite födelsedagsgäster igen. Och inspirerad av S så bjöd jag på Budapestrulle. Hade ett nytt recept och den blev super god.
| 6 st |
| 3 dl |
| 50 gram |
| 100 gram | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 3 dl | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 1 burk(ar) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tillagning (6pers)
1. Vispa äggvitorna fluffigt, tillsätt sockret och marsanpulvret lite i taget. 2. Finhacka hasselnötterna och vänd försiktigt i dem. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper och grädda i 175 grader i 20 minuter längst ned i ugnen. Låt stå i ca fem minuter innan du stjälper upp bottnen på ett sockrat bakplåtspapper. 3. Vispa grädden och blanda i de avrunna mandarinerna. 4. Fördela detta på marängbottnen och rulla ihop. Ringla lite smält choklad över. Recept: Linnéa Seidel
Ursäkta sopborsten och den otydliga bilden
|

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar